Konica Minolta Workplace Hub: Biroul viitorului, inteligent și permanent conectat cu soluții dedicate

Scris de | 29 decembrie, 2020
Konica Minolta Workplace Hub: Biroul viitorului, inteligent și permanent conectat cu soluții dedicate

Noua normalitate a birourilor hibride evidențiază și mai mult necesitatea unui loc de muncă digital, care să permită lucrul remote și accesul în siguranță la informații și la fluxurile de lucru, oricând și de oriunde. În contextul actual, pe fondul lucrului de la distanţă şi a nevoii companiilor de a-şi continua activitatea indiferent de condiţii, cererea pentru soluțiile de tip hibrid, care să poată fi accesate de oriunde, să fie flexibile şi deschise, a crescut.

Posibilitatea ca soluţiile IT să fie implementate as-a-service reprezintă o tendinţă clară, astfel încât utilizatorii să nu mai fie împovăraţi de investiţii greu de susţinut în perioade de criză, ci să poată scala soluţia și numărul de utilizatori, în funcţie de situaţie. Pe măsură ce digitalizarea devine o necesitate a perioadei actuale, Konica Minolta pune la dispoziția companiilor soluții și instrumente moderne de lucru pentru un birou inteligent și permanent conectat, chiar și de la distanță.

Workplace Hub, prima soluție IT allin- one din lume, dezvoltată de Konica Minolta în parteneriat cu renumite companii din domeniu, precum Microsoft și Hewlett Packard Enterprise, este una dintre acestea. Soluția definește acel Intelligent Connected Workplace, un birou hibrid ce contectează intuitiv oamenii și dispozitivele, indiferent de locul unde se află. Konica Minolta propune o abordare centrată pe nevoile utilizatorilor, venind în sprijinul companiilor care au o infrastructură IT depășită moral sau non-scalabilă, soluții limitate de stocare și backup, cunoștințe și resurse IT limitate, vizibilitate redusă asupra costurilor.

Disponibil în mai multe variante, Workplace Hub integrează un hardware de ultimă generație, aplicații software avansate și servicii IT administrate într-o singură platformă scalabilă. Un avantaj al soluției este acela că permite integrarea în sistemele IT existente. Soluția include un sistem robust de stocare și disponibilitate a datelor bazat pe servere HPE de ultimă generație, servicii de tip could-ready, alături de funcționalități avansate de printare, copiere și scanare, oferind avantajul și confortul de a lucra cu un singur furnizor și de a avea un punct unic de suport.

Platforma permite integrarea soluțiilor de Document Management, respectiv scanare, captură informații din documente și arhivare electronică. Conceput pentru a simplifica activitățile de lucru zilnice din companii, Workplace Hub este o soluție hibridă ce asigură o experiență personală de lucru îmbunătățită și colaborare în echipă, prin mobilitate și partajare facilă a informațiilor.

Konica Minolta Business Solutions România

Str. Copilului nr. 18, sector 1 | București 012178 | www.konicaminolta.ro | its@konicaminolta.ro

Etichete: , ,