VIDEO Cum a decurs primul drum între San Francisco și Los Angeles cu o Tesla complet autonomă

Scris de | 5 ianuarie, 2021
VIDEO Cum a decurs primul drum între San Francisco și Los Angeles cu o Tesla complet autonomă

Mașinile autonome reprezintă cu siguranță viitorul deplasărilor personale interurbane, o soluție foarte practică și comodă pentru navetiștii viitorului apropiat care vor avea curajul să se lase pe mâna marilor dezvoltatori ai acestui gen de tehnologie.

Dacă Alphabet (Google) sau Apple testează intens această nouă tehnologie, Tesla se apropie deja de punerea ei în practică, fapt care a fost demonstrat în cel mai nou test efectuat de către unul dintre utilizatorii mașinii.

Un autoturism Tesla a fost capabil să parcurgă distanța dintre cele două metropole californiene cu un minim de intervenție din partea șoferului. Și mai interesant este faptul că în această situație vorbim despre un Tesla Model 3, modelul cel mai de bază al producătorului. 

Nu numai că nu a fost necesară nici o intervenție din partea șoferului de Tesla, acesta intervenind doar spre final, atunci când a trebuit să evite un obstacol aruncat pe șosea de către un alt autoturism. Performanța obținută per total este una foarte importantă, mai ales ținând cont de faptul că software-ul de pilot automat al Tesla este abia în faza beta de testare.

Etichete: , ,