Benefito Mobile: Se lanseză un nou operator virtual de telefonie mobilă

Scris de | 22 ianuarie, 2021
Benefito Mobile: Se lanseză un nou operator virtual de telefonie mobilă

Benefito Mobile este un operator virtual de telefonie mobilă (MVNO), care are in plan să targeteze 150.000 de euro pe SeedBlink, cea mai mare platformă de crowdfunding pentru companii tech din Europa de Sud-Est.

Investiția va finanța lansarea primei cartele preplătite din România prin care clienții primesc credit pe mobil atunci când achiziționează produse și servicii. Acest lucru ar putea fi concretizat în al doilea trimestru din 2021 

Cartela Benefito Mobile reprezintă o premieră pentru domeniile telecom și retail din România în contextul în care, pentru a-și atrage și fideliza clienții, majoritatea retailerilor folosesc programe clasice (carduri cu acumulare de puncte ori reduceri la produse cu termen de valabilitate scurt) care sunt în mică măsură utile clienților.

Prin cartela Benefito Mobile retailerii online și offline vor putea oferi un beneficiu real, apreciat de clienți, precum reîncărcarea creditului telefonului mobil. Creditul gratuit ajunge să fie o recompensă pentru fidelitatea clientului, astfel, persoanele care cumpără mai des și mai mult de la retailerii parteneri primesc mai multe beneficii pentru banii cheltuiți.

“Listarea pe SeedBlink vine la doar câteva săptămâni după ce am atras o investiție din partea fondului Roca X, o confirmare a faptului că proiectul nostru este unul viabil, cu potențial ridicat. Aceste finanțări ne vor susține în a lansa prima cartelă preplătită de telefonie mobilă din România care va crea convergență între domeniul telecomunicațiilor și cel al retailului. Este un pas foarte important pentru piața locală de telecom, dar și pentru piața de retail care va avea la dispoziție, în premieră pentru România, un model inovator de atragere și fidelizare a clienților”, afirmă Marian Velicu, cofondator și președinte al Goil Services Romania, compania care deține Benefito Mobile.

Conducerea Benefito Mobile mizează să atingă o cotă de 2-3% din piața de telefonie mobilă până la sfârșitul lui 2025. De asemenea, cofondatorii Benefito Mobile preconizează că businessul va înregistra o cifră de afaceri de 700.000 de euro anul acesta. În cinci ani, veniturile ar putea ajunge la 15 milioane de euro pe an și un profit brut de aproximativ 5,6 milioane de euro.

Etichete: , , , ,