Xiaomi: S-a lansat smartwatch-ul Mi Watch Lite, disponibil în România

Scris de | 23 ianuarie, 2021
Xiaomi: S-a lansat smartwatch-ul Mi Watch Lite, disponibil în România

Xiaomi anunță lansarea ceasului său inteligent, Mi Watch Lite, în Romania. Smartwatch-ul este versatil, datorită celor peste 120 de watch faces, dar și funcției de personalizare a temei de afișaj.

Mi Watch Lite are trei variante de culoare pentru carcasă și cinci tipuri diferite de curele, astfel adaptându-se oricărui stil. Acesta este dotat cu un ecran color TFT de 1.4” care se ajustează automat la lumină.

Datorită celor 11 moduri de sport, utilizatorii au posibilitatea să își monitorizeze mișcarea în timp real și să își seteze obiectivele de antrenament pentru a-și îmbunătăți rezultatele. Mi Watch Lite poate măsura fluctuațiile de ritm cardiac și oferă o imagine clară a eficacității antrenamentelor.

Smartwatch-ul monitorizează bătăile inimii timp de 24 de ore, somnul dar și respirația pentru care oferă date pe termen lung. Câteva dintre funcțiile ce îl diferențiază sunt reprezentate de monitorizarea caloriilor arse, a pașilor, afișarea apelurilor, a mesajelor și a notificărilor din aplicații.

Mi Watch Lite este deja disponibil pe piața din România, la prețul promoțional de 239,99 lei, pe mi-home.ro

Etichete: , ,