Telegram te-ar putea lăsa să imporți conversațiile de pe WhatsApp

Scris de | 28 ianuarie, 2021
Telegram te-ar putea lăsa să imporți conversațiile de pe WhatsApp

În prezent, WhatsApp riscă să își piardă din utilizatori, după ce acum câteva săptămâni au anunțat modificări ale politicii lor de confidențialitate. Mulți dintre ei au început să caute alternative. Telegram a fost mult timp una dintre aceste alternative, dar modificările de confidențialitate ale WhatsApp au servit la creșterea popularității sale în rândul utilizatorilor.

Acestea fiind spuse, ar fi păcat dacă vechile tale discuții ar fi șterse, dar vestea bună este că Telegram te-ar putea ajuta să rezolvi problema și să le transferi in noua aplicație de mesagerie. Un raport de la 9to5Mac a menționat că Telegram a primit recent o actualizare în care actualizarea a introdus un nou instrument de import.

Ceea ce face acest lucru este că utilizatorii pot importa chat-uri din alte aplicații de mesagerie (presupunând că aplicația le permite utilizatorilor să exporte chat-uri). Aceasta înseamnă că istoricul dvs. de chat cu prietenii și familia nu se va pierde și nu va trebui să începeți de la zero, ceea ce ar putea fi unul dintre principalele motive pentru care oamenii ezită să părăsească WhatsApp, în ciuda tuturor știrilor din ultima perioadă.

Cu toate acestea, 9to5Mac a menționat că actualizarea a fost rapid urmată de o altă actualizare în care caracteristica a fost apoi eliminată. Acest lucru sugerează că, probabil, funcția de import nu este încă integrată, dar este bine să vedem că acest lucru este ceva ce utilizatorii Telegram pot aștepta cu nerăbdare în viitor.

Etichete: , , ,

Sursa: Telegram Will Soon Allow Users To Import Chats From Other Messaging Apps