Instagram ar putea implementa feed-ul vertical pe Stories, precum TikTok

⇣ Sari la articol
Instagram ar putea implementa feed-ul vertical pe Stories, precum TikTokfoto via @verve.ie

Instagram lucrează la povești verticale în stil TikTok. Această schimbare ar putea avea un impact pozitiv, deoarece cea mai mare parte a derulării pe telefoanele noastre se face pe verticală, iar TikTok a realizat rapid acest lucru.

Instagram a recunoscut potențialul inițiativei TikTok, astfel, a realizat succesul pe care îl are feed-ul vertical. Va fi o adevărată schimbare pentru Instagram, dar care va aduce avantaje, datorită faptului că lucrurile se vor întâmpla natural și va fi mai familiar pentru utilizatori să dea scroll. Acest lucru ar contribui la creșterea vizualizărilor.  

Descoperirea a fost făcută in codul sursa al Instagram-ului, unde se regăsește caracteristica poveștilor verticale. Desigur, deocamdată nu este oficial, de aceea nu o putem vedea încă în acțiune. Un reprezentant Instagram a confirmat pentru TechCrunch că funcția este în curs de dezvoltare, dar a spus că este încă un prototip și nu este disponibil publicului. Nu s-a dezvăluit, încă, momentul in care s-ar produce schimbarea.

Konika Minolta - Mobotix 7

Articole asemanatoare