Noul Nokia 5.4 este disponibil în România. Ce preț are și care sunt caracteristicile cheie

Scris de | 6 februarie, 2021
Noul Nokia 5.4 este disponibil în România. Ce preț are și care sunt caracteristicile cheie

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță că Nokia 5.4 este disponibil în România la prețul recomandat de 939 RON. Noul terminal redefinește limitele posibilului cu o cameră principală cvadruplă de 48 megapixeli cu opțiuni avansate de filmare de conținut și efecte cinematice, o autonomie a bateriei de două zile și platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 662, totul traducându-se printr-un raport calitate-preț excelent.

Camera cvadruplă a fost actualizată la 48 de megapixeli – o cameră de 160 de ori mai bună decât prima cameră de pe telefoanele Nokia (Nokia 7650). În ceea ce privește performanța, Nokia 5.4 promite o experiență mai rapidă și mai simplă. Smartphone-ul dispune de suficientă autonomie pentru 42 de drumuri zilnice către și dinspre birou (în medie, la nivel global, de aproximativ 67 de minute)

„Astăzi este o zi importantă pentru Nokia seria 5. Terminalul a fost conceput pentru a se potrivi stilurilor de viață ale consumatorilor, aflate în continuă evoluție, și este oportun în portofoliul nostru de smartphone-uri. Creșterea recentă a tendinței “side hustle” de a transforma pasiunile într-o sursă de venit reflectă momentele dificile cu care se confruntă mulți consumatori. Ne-am dorit să facem mai mult decât să îmbinăm capacitatea fantastică a camerei de 48MP și filmarea cu durata de viață a bateriei.”, a spus Robert Siewierski, General Manager Eastern Europe al HMD Global.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,