Apple Watch salvează vieți. Cazul unui bărbat în vârstă de 58 de ani ne confirmă încă o dată

Scris de | 7 februarie, 2021
Apple Watch salvează vieți. Cazul unui bărbat în vârstă de 58 de ani ne confirmă încă o dată
foto via @ubergizmo.com

Doar pentru că te antrenezi zilnic nu înseamnă neapărat că ești 100% sănătos. Ar putea exista și alte probleme de bază pe care s-ar putea să nu le cunoști. Spre exemplu, Bob March, în vârstă de 58 de ani, a cărui soție, Lori March, i-a oferit un Apple Watch pentru a 17-a aniversare a nunții.

Se pare că darul a fost unul salvator la propriu pentru Bob March, un fost atlet în timpul anilor de colegiu și participant la semimaraton. Cu ajutorul Apple Watch-ului, March a descoperit că monitorul ritmului cardiac îi arăta o citire de 127bpm când se odihnea, destul de mare. inițial, a crezut că este o pură întâmplare, dar mai târziu a descoperit că citirile erau neregulate și mergeau în sus și în jos.

Acest lucru s-a repetat pe parcursul următoarelor zile, ceea ce l-a determinat să facă o vizită medicului său. Potrivit lui March, „m-am gândit că medicul îmi va spune să practic respirația, să încerc yoga, să mai reduc din sodiu sau ceva de genul acesta. În schimb, la 10 minute după întâlnirea cu mine, mă aflam într-o ambulanță care se îndrepta spre urgență. ”

Se pare că medicul a găsit o aritmie care, dacă nu ar fi fost controlată, ar fi putut avea consecințe devastatoare. Acesta a suferit de atunci o operație de succes.

Etichete: ,

Sursa: Apple Watch Saves 58-Year Old Runner’s Life