Motorola va lansa un smartphone rigid împreună cu Bullit Group

Scris de | 11 februarie, 2021
Motorola va lansa un smartphone rigid împreună cu Bullit Group
foto via @gsmarena.com

Bullit Group, producătorul de telefoane robuste care deține mărcile de smartphone-uri Cat, Kodak și Land Rover a fost de acord cu un parteneriat pe termen lung cu Motorola. Compania din Marea Britanie va dezvolta și comercializa telefoane robuste, care vor fi rezistente la cădere și la șocuri conform comunicatului de presă însoțitor.

Aceasta este o alianță strategică unică, deoarece permite Bullitt să își aplice expertiza în portofoliul de produse Motorola. Motorola a inventat telefonul mobil și rămâne una dintre cele mai iconice mărci din lume.

Bullitt Group și-a început călătoria în sectorul smartphone-urilor în 2009 și în prezent proiectează, produce și distribuie smartphone-urile licențiate Cat și Land Rover în peste 50 de piețe din întreaga lume.

Motorola a avut propriul său efort la telefoanele rezistente la cădere și la ecrane rezistente, cu Moto Z Force și Moto Z2 Force în 2016-17. Mai multe detalii despre primul telefon robust marca Moto vor fi dezvăluite la sfârșitul acestui trimestru.

Etichete: , , , ,

Sursa: Motorola signs deal with rugged phone maker Bullitt Group