Un nou terminal de la Motorola, moto g31, ajunge în România

Scris de | 14 ianuarie, 2022
Un nou terminal de la Motorola, moto g31, ajunge în România

Unul dintre cei mai noi membri ai familiei moto g, moto g31, este disponibil acum în România. Lansat oficial în noiembrie 2021, alături de noua generație de dispozitive moto gmoto g200 5G, moto g71 5g, moto g51 5g și moto g41, noul moto g31 poate fi achiziționat de la partenerii autorizați eMAG, Digi și Vodafone..

Ecranul de 6,4 inci al lui moto g31 are peste 400 pixeli pe inch și o rezoluție Full HD+, oferind un contrast foarte bun datorită tehnologiei OLED.

Dotat cu un sistem triplu de camere, telefonul vine cu o principală de 50MP. Tehnologia Quad Pixel îmbunătățește calitatea fotografiilor datorită sensibilității de 4 ori mai bună la lumină scăzută, iar utilizatorii pot realiza, de asemenea, fotografii cu unghi ultra-larg de 118 grade și portrete. Acest senzor avansat oferă două perspective într-una singură, cu de 4 ori mai multe elemente încadrate într-o singură captură, spre deosebire de un obiectiv standard de 78 de grade. Din acest ansamblu de obiective mai face parte și camera dedicată Macro Vision, destinată prim-planurilor extrem de detaliate.

Pe lângă sistemul de camere, pe lista specificațiilor cheie ale lui moto g31 se numără și bateria de 5000 mAh, care asigură o durată de viață de aproximativ 36 de ore, cu o singură încărcare, procesorul octa-core rapid cu tehnologia HyperEngine Gaming și o viteză crescută de 4G + LTE. Spațiul de stocare de 64/128 GB al dispozitivului poate fi suplimentat cu până la 1 TB folosind slotul pentru card microSD.

Moto g31 are un design complet nou pentru familia de telefoane moto, prin aspectul curbat și este disponibil în două culori, Mineral Grey și Baby Blue.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024