Moto E7 Power se lansează în curând: Preț și specificații

Scris de | 15 februarie, 2021
Moto E7 Power se lansează în curând: Preț și specificații
FOTO via GSMArena.com

Pe piețele asiatice, în special pe cea din India, telefoanele care fac parte din game de preț ceva mai joase au o priză extraordinar de mare la public, iar terminalele care vin cu baterii ofertante, precum Moto E7 Power, sunt la foarte mare căutare.

De obicei, ce se lansează pe piața din India ajunge la scurtă vreme și în Europa, o altă piață de desfacere foarte mare pentru telefoanele mid-range. Moto E7 Power este exact acest gen de telefon, iar astăzi aflăm pentru prima oară prețul și specificațiile acestuia.

Moto E7 Power: Baterie mai bună

Unul dintre cele mai mari magazine de smartphone-uri din India, Flipkart, oferă primele detalii despre Moto E7 Power. Varianta cu o baterie mai mare a Moto E7 aduce nu mai puțin de 1000 de mAh în plus pe acumulator, ceea ce înseamnă că acesta va dispune de o capacitate totală de 5000 de mAh, una care ar trebui să asigure două zile de utilizare în condiții normale.

Moto E7 Power mai dispune și de un ecran 720p+ de 6,5 inci și rulează o versiune aproape de bază de Android, pete care compania a aplicat câteva elemente definitorii pentru terminal. De asemenea, procesorul octa-core este un MediaTek Helio P22, ajutat de 4 GB de memorie RAM și 64 de GB spațiu de stocare, care poate fi suplimentat cu un card microSD de până la 1 TB.

Moto E7 Power: Preț

Camera dublă de pe spatele telefonului este compusă dintr-un senzor principal de 13 MP și unul macro, de 2 MP. În plus, terminalul mai dispune pe spatele acestuia de un cititot de amprente. Deși nu este încă o informație confirmată, Moto E7 Power va sosi în Europa la un preț de aproximativ 150 de euro.

Etichete: , ,

Sursa: Moto E7 Power appears on Flipkart with (almost) full specs, to launch this Friday