Principala modificare pe care Apple vrea s-o aducă următorului iPad Pro

Scris de | 16 februarie, 2021
Principala modificare pe care Apple vrea s-o aducă următorului iPad Pro
foto via @ubergizmo.com

De ani de zile, Apple încearcă să-și reducă produsele pentru a le face cât mai subțiri. Deși este frumos de văzut, nu este foarte practic, deoarece a face produse subțiri înseamnă a sacrifica anumite caracteristici sau a le compromite, cum ar fi să nu poți găzdui baterii mai mari, de exemplu.

Cu toate acestea, pentru iPad Pro 2021, Apple va merge în direcția opusă. Zvonurile recente au sugerat că, pentru tabletă, Apple ar putea de fapt să o facă mai groasă. Aspectul său exterior nu va diferi prea mult de predecesorii săi, dar, în ceea ce privește grosimea, va fi cu 0,5 mm mai gros. Dacă este sau nu ceva ce utilizatorii vor putea observa rămâne de văzut.

Raportul susține că motivul creșterii grosimii este acela că va găzdui mai bine noul hardware care va intra pe tabletă, dar care sunt aceste schimbări, nu este clar. Au apărut zvonuri conform cărora noua tabletă ar putea veni cu un mini ecran LED în loc de LCD, precum modelele anterioare, și că ar avea camere suplimentare pe spate.

De asemenea, s-a zvonit că tableta va fi lansată în martie alături de accesoriul de urmărire AirTags, despre care se zvonea de mult timp.

Etichete: , ,

Sursa: 2021’s iPad Pro Will Be Thicker Than Its Predecessors