Samsung lansează One UI 3.1 și pentru anumite modele mai vechi

Scris de | 18 februarie, 2021
Samsung lansează One UI 3.1 și pentru anumite modele mai vechi
foto via @universmartphone.com

Samsung a anunțat că cea mai recentă actualizare a software-ului One UI 3.1 se lansează pe unele dintre telefoanele sale mai vechi. Actualizarea va descărca unele dintre cele mai noi caracteristici software ale gamei Galaxy S21 către flagship-urile Samsung de anul trecut, inclusiv telefoanele Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip.

Majoritatea noilor caracteristici se concentrează pe readucerea pe dispozitivele mai vechi a unora dintre îmbunătățirile software pe care Samsung le-a lansat pentru camera de pe gama S21. Acestea includ o opțiune care captează și generează automat o varietate de imagini statice și videoclipuri cu un singur clic, instrumentul de ștergere a obiectelor inteligente pentru eliminarea rapidă a părților nedorite ale fotografiilor și opțiunea de a utiliza atât telefonul, cât și un microfon Bluetooth separat pentru a înregistra audio simultan.

Actualizarea aduce modelele S20/S20 Plus și S21/S21 Plus, care împărțeau deja hardware-ul camerei, și mai apropiate în ceea ce privește funcționalitatea generală, deși există încă unele caracteristici care rămân exclusive pentru dispozitivul mai nou.

De asemenea, la dispozitivele din 2020 se adaugă „Eye Comfort Shield” de la Samsung, care reglează automat lumină albastră de pe telefoane în funcție de ora din zi. Există, de asemenea, Private Share, opțiunea de criptare bazată pe blockchain de la Samsung pentru trimiterea mai sigură a fișierelor și fotografiilor.

Actualizarea One UI 3.1 va fi lansată în această seară „în anumite regiuni”.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung’s One UI 3.1 update brings some S21 camera features to last year’s flagships