Viitorul model AirPods Max ar putea fi realizat din sticlă

Scris de | 18 februarie, 2021
Viitorul model AirPods Max ar putea fi realizat din sticlă
foto via @ubergizmo.com

Apple a lansat căștile AirPods Max în decembrie 2020. Acestea oferă senzație destul de premium datorită utilizării unor materiale precum aluminiu. Din păcate, utilizarea aluminiului a îngreunat puțin lucrurile, la propriu.

Aceasta înseamnă că, în timp, ar putea fi obositor pentru utilizatori dacă sunt purtate pentru perioade lungi de timp. Se pare că Apple ar putea fi conștient de acest lucru și ar putea căuta să schimbe materialele. Aceasta se bazează pe un brevet descoperit de Patently Apple, care susține că Apple explorează ideea utilizării sticlei întărite ca material pentru căști.

Evident, sticla nu va fi folosită ca garnitură, ci va fi folosită ca parte exterioară a căștilor și ar putea înlocui utilizarea aluminiului. Cu toate acestea, sticla este mai fragilă și nimănui nu îi place ideea, motiv pentru care brevetul descrie utilizarea consolidării chimice asimetrice pentru a face sticla mai rezistentă.

Acesta nu este un proces necunoscut pentru Apple, compania a mai folosit atât sticlă, cât și aluminiu în iPhone-urile sale, cum ar fi seria iPhone 12 care are un spate din sticlă. Cu toate acestea, dacă Apple va trece sau nu cu acest design este o poveste diferită, dar ce crezi?

Etichete: , ,

Sursa: Future AirPods Max Headphones Could Feature Glass Earcups