Apple ar vrea să lanseze o nouă versiune de AirPods

Scris de | 18 martie, 2024
Apple ar vrea să lanseze o nouă versiune de AirPods
foto via @ubergizmo.com

Se pare că Apple se pregătește de lansarea unei noi versiuni de AirPods-uri în acest an. Informația vine de la Mark Gurman (Bloomberg), în newsletter-ul său PowerOn, care spune că gigantul din Cupertino plănuiește să lanseze două noi variante de AirPods în acest an, însă niciuna dintre ele nu va avea „Pro” în nume. Aceasta ar fi „cea mai mare lansare de AirPods de până acum”, conform lui Gurman, Apple find gata să producă între 20 și 25 de milioane de perechi de căști, începând cu luna mai. Acestea sunt așteptate să intre la vânzare începând cu septembrie sau octombrie.

Apple lansează două modele în acest an, unul cu numele de cod B768(E), un model entry-level (cât de entry-level se poate în privința Apple) și unul cu numele de cod B768(M), cu M venind de la „mid-tier”. Ambele vor avea parte de un nou design comparativ cu AirPods-urile actuale, cu un fit mai bun în ureche și cutii de încărcare echipate cu port USB-C. Varianta mid-tier va avea și anulare activă a zgomotului, precum și difuzoare integrate în carcasă pentru funcția Find My, ca să o găsești ușor în cazul în care ai pierdut-o.

Variantele pe care le vor lansa cei de la Apple sunt AirPods-uri simple, nu Pro-uri, dar nu avem încă vreun detaliu despre eventualul preț. În ceea ce privește căștile Pro, o variantă nouă va sosi „cel mai devreme anul viitor”, conform lui Gurman. El a mai spus anterior și că AirPods Pro vor primi o funcție pentru aparate auditive. De asemenea, se pare că un model de AirPods care va fi lansat „în câțiva ani” ar putea sosi cu camere de rezoluție scăzută care să scaneze mediul înconjurător, datele fiind procesate cu ajutorul inteligenței artificiale pentru a te ajuta apoi în activitățile zilnice.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple to launch a new, 'mid-tier' version of AirPods, report claims