Asus ROG Phone 5 va fi lansat pe 10 martie

⇣ Sari la articol
Asus ROG Phone 5 va fi lansat pe 10 martiefoto via @gsmarena.com

Ieri Asus a confirmat că viitorul său telefon ROG va fi numit ROG Phone 5, omițând numărul 4, iar astăzi compania a dezvăluit că ROG Phone 5 va fi lansat pe 10 martie.

Asus a configurat o pagină de eveniment pe site-ul său web cu o numărătoare inversă pentru lansare. Aceasta va începe la ora 19:00 (UTC + 8) în Taipei și la 12:00 (UTC + 1) la Berlin. Și dacă te afli în New York, va începe la 6 AM (UTC-5) pe 10 martie.

Pagina evenimentului nu dezvăluie nimic despre ROG Phone 5, dar Geekbench a precizat că smartphone-ul va rula Android 11 și va avea un Snapdragon 888 SoC la cârmă cu două opțiuni RAM – 8 GB și 16 GB.

Smartphone-ul a fost, de asemenea, listat în baza de date TENAA cu un ecran AMOLED de 6,78 “, suport 5G și o baterie cu celule duble de 6.000 mAh, care a confirmat că se va încărca până la 65W.

De reținut este că vorbim despre ROG Phone 5 cu codul model I005DA. Există o altă variantă care poartă denumirea de model I005DB, care se așteaptă să ajungă pe piețele globale cu specificații similare. Odată cu evenimentul de lansare de peste două săptămâni, vom afla mai multe despre ROG Phone 5.

Konika Minolta - Mobotix 7

Articole asemanatoare