Cele mai recente actualizări pentru Galaxy Tab S7 și S7+ îmbunătățesc compatibilitatea pe partea audio și funcționalitatea S Pen

Scris de | 23 februarie, 2021
Cele mai recente actualizări pentru Galaxy Tab S7 și S7+ îmbunătățesc compatibilitatea pe partea audio și funcționalitatea S Pen

Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt cele mai noi modele de tablete de a Samsung, concepute atât pentru muncă, cât și pentru divertisment.

După seria de actualizări pentru îmbunătățirea ecosistemului Galaxy, introduse luna trecută pe Galaxy Tab S7 și S7+, alte noi actualizăr vor fi lansate pentru a le oferi utilizatorilor experiențe mai bune cu S Pen-ul și Galaxy Buds Pro.

Zonele de casete text, prevăzute în mod convențional cu tastatură – precum bara de search – vor putea fi acum completate direct cu S Pen-ul. Practic, se va putea face convertirea textului scris de mână cu S Pen-ul, în text digital în mod instantaneu, inclusiv semnele de punctuație – pentru a pune spațiu între cuvinte, se poate desena pur și simplu un „v”, iar pentru a conecta cuvintele separate, se poate desena „⌒”.

Pentru experiențe mai bune de luare a notițelor în aplicația Samsung Notes, o nouă funcție de scriere va fi introdusă, de asemenea, ca parte a acestei viitoare actualizări de software. Odată selectată, opțiunea „Pen to text” va permite notarea cu scriere de mână, care va fi convertită în text digital.

Disponibilă în peste 80 de limbi și capabilă să detecteze orice punctuație și spațiere, opțiunea „Pen to text” va permite utilizarea continuă a S Pen-ului în Samsung Notes, oferind mai multe opțiuni de scriere.

Utilizatorii care foloseau deja Galaxy Tab S7 și S7+ pentru scanarea documentelor le vor putea scana folosind direct Camera dispozitivelor proprii. Ca parte a celei mai recente actualizări, acest instrument tocmai a fost îmbunătățit pentru a putea fi accesat de cei care doresc să scaneze și să editeze un document în Samsung Notes. Utilizatorii trebuie să apese pictograma „Atașați” din aplicație, apoi documentul se poate scana și pot lua notițe direct pe acesta. 

360 Audio

Introdusă odată cu Galaxy Buds Pro, funcția 360 Audio permite un sunet surround de 360 ​​de grade în momentul vizionării videoclipurilor pe Galaxy Tab S7 sau S7+. Senzorul de urmărire a mișcării va identifica direcția sunetului media pe parcursul vizionării conținutului video pe Tab S7 sau S7+. În sincronizare cu mișcările capului, volumul sunetului din căști se va regla automat pentru a oferi o experiență audio bună.

Etichete: , , ,