MacBook Pro de 14 inci și de 16 inci ar putea veni cu schimbări în premieră pentru Apple

Scris de | 27 februarie, 2021
MacBook Pro de 14 inci și de 16 inci ar putea veni cu schimbări în premieră pentru Apple
foto via @ubergizmo.com

De ceva vreme s-a zvonit că Apple ar putea lucra la un MacBook Pro de 14 inci și, conform ultimelor zvonuri de la DigiTimes, se pare că MacBook Pro de 14 inci ar putea veni la sfârșitul acestui an. Se așteaptă să fie lansat alături de reîmprospătarea modelului de 16 inci, unde ambele modele ar putea avea mini afișaje LED.

Dacă zvonurile sunt adevărate, aceasta ar putea fi câteva exclusivități pentru Apple. Ar reprezenta prima dată când laptopurile Apple vor avea un alt ecran decât LCD. Ar face, de asemenea, primul MacBook Pro de 14 inci de la Apple, deși trebuie să ne întrebăm unde va lăsa modelul de 13 inci și dacă Apple ar putea să-l întrerupă în favoarea celui de 14 inci.

Având în vedere că MacBook Pro de 16 inci a înlocuit modelul de 15 inci, nu ar fi o surpriză dacă modelul de 14 inci ar înlocui modelul de 13 inci. Acestea fiind spuse, nici aceste laptopuri nu vor fi primele mini dispozitive LED de la Apple. Zvonurile spun că reîmprospătarea iPad Pro ar putea fi primul mini dispozitiv LED de la Apple, așa că va fi interesant să vedem cum ar putea arăta și la ce ne-am putea aștepta.

De asemenea, se zvonește că Apple va introduce un port HDMI în noile MacBook-uri și va aduce înapoi slotul pentru card SD.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: 14-inch And 16-inch MacBook Pros To Come With Mini LED Displays