Vivo distribuie imagini oficiale cu viitorul design al smartphone-ului S9

Scris de | 28 februarie, 2021
Vivo distribuie imagini oficiale cu viitorul design al smartphone-ului S9
foto via @gsmarena.com

Vivo a distribuit un poster pe contul său oficial Weibo, dezvăluind designul panoului din spate al Vivo S9 care va sosi pe 3 martie. Smartphone-ul arată similar cu Vivo S7 5G și are o configurare triplă a camerei. Vivo nu a detaliat camerele din spate, dar a confirmat că S9 va dispune de un selfie shooter de 44MP.

Afișul lansat de Vivo are și text în colțul din dreapta jos, ceea ce confirmă faptul că marca va lansa S9e cu o cameră selfie de 32MP. În timp ce Vivo nu ne spune când va fi dezvăluit S9e, smartphone-ul va debuta probabil in varianta standard S9 pe 3 martie.

Imaginea partajată de Vivo arată S9 în două culori, însă listarea smartphone-ului pe site-ul oficial al companiei din China confirmă că există și a treia variantă de culoare albă. În timp ce Vivo nu a detaliat specificațiile modelelor S9 și S9e, rapoartele anterioare susțin că S9 obișnuit va fi alimentat de Dimensity 1100 SoC, iar S9e va avea un Dimensity 820 la cârmă.

Cu dezvăluirea încă la aproximativ o săptămână distanță, ne așteptăm ca Vivo să confirme câteva alte caracteristici ale seriei S9 în zilele următoare.

Etichete: , ,

Sursa: vivo S9 design revealed through an official poster, 44MP selfie camera confirmed