Ce a primit o femeie din China după ce a comandat un iPhone 12 Pro Max

Scris de | 1 martie, 2021
Ce a primit o femeie din China după ce a comandat un iPhone 12 Pro Max

Dacă în România mai toată lumea este familiară cu termenul de ”țeapă”, se pare că acest lucru se întâmplă și la case, care cel puțin pe hârtie, ar trebui să fie mai mari.

O femeie din China care și-a comandat de pe site-ul oficial Apple un iPhone 12 Pro Max, a avut surpriza neplăcută să găsească cu totul altceva în punctul de livrare în care trebuia să ajungă telefonul mult dorit.

În loc de un iPhone 12 Pro Max, femeia din China pe nume Lin a primit o cutie de iaurt. Deși un astfel de produsă nu se va ridica niciodată la nivelul sumei plătite de aceasta, de 1500 de dolari, într-un mod ironic și oarecum predestinat iaurtul pe care l-a primit a fost cu aromă de mere.

Încă nu se știe dacă site-ul de pe femeia a comandat terminalul produs de Apple era cel oficial sau doar o clonă menită să inducă în eroare utilizatorii.

De altfel, este posibil ca frauda să se fi produs în momentul livrării, sau chiar la locul de depozitare a coletului. Iar peste toate acestea, există și varianta unei greșeli din partea site-ului Apple, deși această posibilitate este cea mai greu de imaginat. 

Nu se știe însă dacă femeia va mai primi vreodată produsul pe care l-a plătit, însă poate fi o lecție bună pentru toată lumea care vrea să comande de pe site-uri care nu sunt atât de cunoscute. 

Etichete: , ,

Sursa: Woman Buys iPhone 12 Pro Max, Gets Apple Flavored Yogurt Instead