OnePlus are în plan lansarea a trei noi smartphone-uri și a unui smartwatch

Scris de | 1 martie, 2021
OnePlus are în plan lansarea a trei noi smartphone-uri și a unui smartwatch

Odată cu venirea primăverii, pe lângă mărțișoare, avem și altfel de vestitori care anunță noul anotimp. OnePlus intenționează să lanseze noul lineup de telefoane pentru prima jumătate a anului 2021 și pregătește trei modele interesante: OnePlus 9, OnePlus 9 Pro și OnePlus 9R. Pe lângă acestea, producătorul chinez intenționează să livreze pe piață și primul său smartwatch.

Dacă zvonurile lansate de tipster-ul Ishan Agarwal se adeveresc, va fi pentru prima dată când OnePlus va lansa o gamă de trei telefoane care să facă parte din aceeași familie. OnePlus 9R, cea mai nouă adiție, va fi un smartphone de buget, care va avea specificații de mid-range destul de interesante, și va fi cu siguranță unul dintre cele mai anticipate terminale ieftine ale anului 20221.

Conform acelorași zvonuri, OnePlus 9R va dispune de un display de 6,5 inci cu rată de refresh de 90Hz și de un Qualcomm Snapdragon 690 pe post de „creier”. În pus, gadget-ul va avea 8 GB de memorie RAM, 128 de GB spațiu de stocare, o cameră principală de 64 MP și o baterie de 5000 mAh cu fast charging.

Deși nu se cunoaște încă data exactă a lansării, cele trei telefoane, împreună cu ceasul inteligent, vor fi lansate în luna martie a acestui an. Detaliile oficiale ar trebui să fie date publicității în curând.

Etichete: , , ,

Sursa: OnePlus Has A Trio Of Smartphones And A Smartwatch Planned For March