Legrand anunță lansarea întrerupătoarelor wireless

Scris de | 2 martie, 2021
Legrand anunță lansarea întrerupătoarelor wireless
foto via @youtube.com

Legrand a anunțat de curând lansarea unei noi generații de întrerupătoare wireless, fără baterii, o inovație menită să sporească sustenabilitatea caselor conectate prin reducerea impactului asupra mediului. Această inovație tehnologică a fost dezvoltată alături de CEA, un jucător important în domeniul cercetării-dezvoltării și inovării.

Întrerupătoarele wireless oferă o multitudine de avantaje, printre care se numără facilitarea modernizării instalației electrice și posibilitatea de a fi poziționate liber, oriunde în încăpere, fără a fi nevoie de modificări. De asemenea, datorită unui mecanism de captare a energiei încorporat, inovația permite întrerupătoarelor wireless să funcționeze fără baterii.

Având trei patente, noua tehnologie wireless și fără baterii, este ușor de instalat și permite dispozitivelor electrice, cum ar fi întrerupătoarele care acționează iluminatul și storurile, să fie controlate prin intermediul protocolului internațional de comunicații prin unde radio, ZigBee.

De asemenea, această inovație limitează impactul asupra mediului și elimină complet necesitatea mentenanței asociate cu utilizarea bateriilor.

Etichete: , ,