Caviar dezvăluie iPad Pro decorat cu 1 kg de aur

foto via @droid.news

Caviar a înlocuit sigla Apple de pe spatele mai multor iPhone-uri și iPad-uri cu un măr întreg făcut din aur. Adevărata bijuterie este iPad Pro Grand Apple. Se va face doar unul și, dacă ai de cheltuit 184.310 USD, se pare că vei avea șansă să îi oferi fie pentru un iPad Pro 11 (2020) fie pe iPad Pro 12.9 (2020).

Acesta va fi decorat cu 1 kg de aur de 18 karate în formă de măr care crește dintr-un câmp auriu al înțelepciunii – toate dispozitivele din colecția Apple prezintă citate de la cei mai cunoscuți lideri ai companiei.

iPad Pro Grand Apple by Caviar este decorat cu 1 kg de aur de 18 karate și 81 de diamante naturale

iPad Pro Grand Apple by Caviar primește înțelepciune atât de la Steve Jobs, „Ai curajul să-ți urmezi inima și intuiția”, cât și de la Tim Cook „Lasă-ți bucuria să fie în călătoria ta, nu într-un scop îndepărtat”. Și dacă kilogramul de aur nu a fost suficient, există 81 de diamante naturale cu un diametru de 3 mm care strălucesc pe merele care cresc din copac.

Apoi, există colecția Diamond Apple, care prezintă iPad Pro, precum și iPhone 12 Pro și 12 Pro Max. Este același lucru, deși mai ieftin cu aproximativ 10.000 de dolari. Nouă diamante naturale sunt folosite pentru fiecare dintre acestea și alt citat al lui Tim Cook: „Viața este fragilă. Nu ne este garantată o zi de mâine, așa că dă-i tot ce ai ”. 99 de piese vor fi realizate pentru fiecare iPhone și iPad din colecția Diamond Apple.

În cele din urmă, există din nou colecția Gold Apple pentru iPhone și iPad. Acestea vor fi fără diamante și vor fi mai ieftine cu  6.000 – 8.000 de dolari. Din nou, vor fi realizate 99 de bucăți din fiecare.