În curând, te-ai putea juca pe Playstation 5 cu un controller de tip banană

Scris de | 5 martie, 2021
În curând, te-ai putea juca pe Playstation 5 cu un controller de tip banană

Potrivit unui raport GamesRadar, gigantul tehnologic japonez are recent un brevet pentru un nou dispozitiv controler. Un brevet poate avea invenții futuriste sau interesante, nemaivăzute până acum, dar această abordare a unui controler PS5 pare puțin ieșită din comun. Privind afișele furnizate de companie, controlerul pare a fi o banană reală, deoarece firma afirmă că „Ar fi de dorit ca un utilizator să poată folosi un dispozitiv ieftin, simplu și non-electronic ca periferic pentru jocuri video”.

În descrierea brevetului de invenție original se citește și „Prezenta dezvăluire urmărește să abordeze sau cel puțin să atenueze unele dintre problemele identificate mai sus”. Pentru a aborda această problemă, compania lucrează la o soluție care să permită „obiectului pasiv neluminos să fie ținut de un utilizator”. Acest lucru implică faptul că am putea vedea aplicația controlerului și pe alte obiecte, cum ar fi un stilou, creion, portocaliu sau chiar o banană.

Rețineți că brevetul de la Sony nu oferă niciun detaliu cu privire la această nouă tehnologie, oferind doar referințe libere la articole care teoretic pot fi utilizate ca un dispozitiv simplu. Din păcate, compania nu lucrează efectiv la un astfel de produs, dar vom afla mai multe detalii odată cu trecerea timpului.

Etichete: , ,

Sursa: Sony patents a banana as a possible PlayStation 5 controller