Sony lansează boxa wireless SRS-XB13, cu extra bass

Scris de | 17 martie, 2021
Sony lansează boxa wireless SRS-XB13, cu extra bass

Sony anunță lansarea boxei wireless SRS-XB13, care vine cu un design rezistent și o curea care permite atașarea sa de un rucsac, de încheietura mâinii sau chiar de un parasolar. De asemenea, XB13 poate fie agățată cu susul în jos pentru a crea o „cascadă de muzică”.

Boxa vine cu funcția extra bass de la Sony, ceea ce înseamnă că un radiator pasiv funcționează împreună cu un difuzor cu gamă completă pentru a îmbunătăți sunetele joase, amplificând astfel basul. De asemenea, procesorul Sound Diffusion al boxei propagă sunetul în orice încăpere, cu ajutorul tehnologiei sale DSP. Sony oferă și posibilitatea de a conecta două boxe SRS-XB13, pentru a crea sunet stereo.

Boxa are o certificare IP67 pentru rezistență la praf și apă, și o autonomie de 16 ore, astfel că poate fi folosită în expediții mai lungi la munte sau în scurte vizite la piscină. De asemenea, vine cu un microfon încorporat, pentru a-ți permite să răspunzi la un apel, în cazul în care ai nevoie de asta. Nu lipsește funcția Google Fast Pair, care face posibilă conectarea cu un dispozitiv cu Android în câteva secunde.

Sony SRS-XB13

SRS-XB13 mai are și încărcare pe USB-C și este disponibilă în șase variante de culoare: negru, albastru, gri-bej, roz coral, albastru și galben. Boxa va avea un preț de aproximativ 294 de lei și va putea fi cumpărată în luna aprilie.

Etichete: , , , , ,