Allview Viper V5, lansat oficial. Preț și specificații

Scris de | 23 martie, 2021
Allview Viper V5, lansat oficial. Preț și specificații

Allview anunță lansarea celui mai nou model al gamei Viper, V5. Astfel, prin extinderea gamei Viper, compania brașoveană își continuă să ofere utilizatorilor români o experiență Android optimizată, la un preț accesibil.

V5 este primul model din gama Viper cu Android 10 (ediția Go) și 2 GB RAM, ce asigură o viteză sporită și performanţă bună. Terminalul dispune de un display generos de tip IPS cu dimensiunea de 6,26 inci și design water-drop, precum și conexiune 4G. Sistemul Dual Camera înglobat susține și realizarea fotografiilor de tip portret, cu efect Bokeh.

Allview Viper V5: Android 10 Go Edition

Noul model Allview Viper V5, integrează un sistem de operare sigur, stabil, rapid și optimizat. Suita de aplicații Android 10 Go necesită cu până la 50% mai puțin spațiu de stocare, oferă randament optim în raport cu configurația hardware și un consum de date mobile mai redus.

Allview Viper V5: Design modern

Ecranul IPS cu diagonala de 6,26” permite o capacitate crescută de vizualizare, datorită design-ului water-drop. Astfel, utilizatorii se pot bucura pe de o parte de o suprafață de vizualizare mare, iar pe de altă parte beneficiază de mobilitate, ținând telefonul confortabil într-o singură mână.

Allview Viper V5: Baterie mai mare

Viper V5 beneficiază de o capacitate a bateriei de 3850 mAh, ce oferă un plus de durată de utilizare. Astfel, device-ul are o autonomie de până la 1000 minute în convorbire.

Allview Viper V5: Preț și disponibilitate

Noul model Allview Viper V5 este disponibil la precomandă pe site-ul producătorului începând de astăzi, la prețul de 399 lei. Astfel, clienții ce vor comanda noul device în perioada 23 – 30 martie 2021, vor beneficia de o reducere de 200 lei, aplicată prețului de lansare de 599 lei. Mai multe detalii despre noul model veți găsi pe pagina de produs Viper V5.

Etichete: , ,