Huawei prezintă MatePad Paper la MWC 2022: tableta E-Ink de 10.3 inci cu stylus

Scris de | 2 martie, 2022
Huawei prezintă MatePad Paper la MWC 2022: tableta E-Ink de 10.3 inci cu stylus

Huawei a prezentat câteva produse noi la MWC 2022, iar dintre ele se remarcă o tabletă cu E-Ink numită Huawei MatePad Paper. Are ecran monocrom E-Ink, suporta input de la stylus şi vine cu o autonomia generoasă.

Tableta dispune de un spate acoperit cu piele vegană şi e foarte subţire şi uşoară (360 de grame). MatePad Paper este gândită pentru citit şi scris notiţe, deci e utilă pentru elevi şi studenţi. Ecranul de 10.3 inch E Ink are tehnologie de refresh inteligent, care se schimbă în funcţie de conţinutul afişat.

Marele avantaj e că ecranul rămâne lizibil în bătaia soarelui şi nici nu dăunează ochilor după o lungă perioadă de utilizare. Are un strat special anti glare aplicat peste şi suporta 32 de niveluri de luminozitate. Asta îţi permite să citeşti în medii mai întunecate fără probleme.

Terminalul suporta input de la stylusul Huawei M-Pencil de generaţie a doua, cu 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune. Latentă ajunge la 26 ms. Huawei a reuşit să imite bine experienta scrisului şi desenatului cu creionul pe foaie pe acest ecran E-Ink. Dispozitivul rulează o versiune customizata de HarmonyOS 2.0 şi vine cu 4 GB RAM, 64 GB stocare, dar şi Wi-Fi 6+.

Pentru securitate există un cititor de amprente amplasat în sus, în butonul Power. Autonomia ajunge până la 4 săptămâni în standby. Produsul va sosi pe negru, albastru şi verde. Costă 499 euro.

Etichete: , , , ,