Huawei lansează în România primul său monitor. Preț și specificații

Scris de | 25 martie, 2021
Huawei lansează în România primul său monitor. Preț și specificații

Huawei a prezentat astăzi primul său monitor din portofoliu, Huawei Display 23.8”, care se remarcă prin afișaj clar, imagini și detalii corecte, pentru o experiență de utilizare bună, atât în ceea ce privește activitățile profesionale, cât și în ceea ce privește experiențele de divertisment.

Huawei Display 23.8” va fi disponibil în magazinele Huawei și în rețelele partenere, începând cu data de 2 aprilie, la prețul recomandat de 899 lei. Consumatorii care își vor achiziționa dispozitivul în luna aprilie vor beneficia de o reducere în valoare de 200 lei, aplicată prețului de vânzare recomandat.

Digitalizarea avansată a transformat interacțiunea cu diferite tipuri de ecrane într-o componentă prezentă în viața de zi cu zi, mai ales în contextul în care aproximativ 65% din populație învață cu ajutorul memoriei vizuale, conform datelor evidențiate de cele mai recente studii.

Primul monitor Huawei de pe piață se remarcă printr-un design unibody prevăzut cu trei rame subțiri de până la 5,72 mm, pentru un raport ecran-corp de 90%, care oferă o zonă de afișaj extinsă pentru productivitate sporită. Panoul IPS de 23,8 inci prezintă o rezoluție Full HD (1920×1080), 72% din gama de culori NTSC, un raport de contrast de 1000:1 și un unghi larg de vizualizare de 178 de grade.

Monitorul oferă astfel o calitate bună a imaginii și afișează orice conținut, de la imagini de înaltă rezoluție până la videoclipuri Blue-ray. De asemenea, grație designului subțire, monitorul ocupă puțin spațiu în locul în care este amplasat.

În plus, noul Huawei Display 23.8” dispune de o funcție de protecție oculară dovedită științific prin certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și certificarea Flicker Free.

Monitorul Huawei 23.8” poate fi conectat la alte dispozitive mobile și sisteme PC, oferind astfel posibilitatea de a fi folosit și ca o extensie a acestora, ceea ce le permite utilizatorilor să beneficieze de un afișaj mai generos, potrivit în diverse activități profesionale sau de divertisment.

Instalarea monitorului Huawei Display 23.8” este foarte simplă. Beneficiind de un suport cu bază compactă, acesta poate fi înclinat cu ușurință pentru o experiență de vizualizare confortabilă sau pote fi suspendat pe perete, datorită designului care respectă standardele de montare VESA.

Etichete: , ,