Apple ar putea lansa un Apple Watch în 2021 cu un design complet diferit

Scris de | 27 martie, 2021
Apple ar putea lansa un Apple Watch în 2021 cu un design complet diferit

Există șapte generații în Apple Watch și, în timp ce dispozitivul a câștigat noi caracteristici și funcționalități an de an, Apple nu a avut multe șanse cu designul. Au existat câteva modificări, dar modelul original din 2015 nu arată prea diferit de Apple Watch Series 6, de anul trecut. Desigur, Apple Watch este în continuare cel mai bine vândut articol de purtat de pe piață și nu există niciun motiv pentru a remedia ceea ce nu este defect, dar potrivit unui nou raport al Bloomberg, Apple ar putea în cele din urmă să caute să se extindă într-o nouă direcție.

Oamenii familiarizați cu planurile Apple îi spun lui Mark Gurman de la Bloomberg că Apple are în vedere un nou model Apple Watch cu un exterior robust, care să fie destinat sportivilor, excursioniștilor și orice persoană care ar putea dori să își aducă ceasul cu ei într-un mediu extrem. Compania ar fi vorbit despre introducerea robustului Apple Watch la sfârșitul anului 2021 sau 2022 cel mai devreme, ceea ce înseamnă că ar putea fi dezvăluit alături de iPhone 13.

Potrivit raportului, ceasul inteligent robust Apple este denumit intern „Ediția Explorer”. Ar avea toate aceleași caracteristici ca un model standard Apple Watch, în plus față de rezistența și protecția suplimentară la impact, similare cu ceasurile Casio G-Shock, care sunt rezistente la șocuri și apă. Noul Apple Watch robust ar exista alături de gama standard, la fel ca Apple Watch SE lansat anul trecut. După cum observă Bloomberg, noile modele Apple Watch sunt deja rezistente la apă până la 50 de metri, dar prin adăugarea unei carcase din cauciuc în jurul ceasului, Apple ar putea oferi și mai multă protecție în medii în care exteriorul din aluminiu, titan și oțel inoxidabil ar putea prezenta un risc mai mare, de a fi deteriorat. Pe lângă un Apple Watch robust,

Apple lucrează și la noi funcții de urmărire a înotului pentru linia de ceasuri inteligente. Interesul său de a oferi hardware mai adecvat sportivilor se întinde până cel puțin în 2015, întrucât compania se gândea să dezvolte un model robust la scurt timp după ce a lansat primul Apple Watch. Cele mai recente modele Apple Watch sunt suficiente pentru joggerul mediu, dar Apple a permis altor furnizori să controleze piața sporturilor extreme în ultimii șase ani sau cam așa ceva. Acest lucru s-ar putea schimba înainte de sfârșitul anului 2022. 

Nu am auzit prea multe despre planurile Apple de anul acesta, dar cu condiția ca industria să rămână pe drumul cel bun și pandemia să scadă, compania va lansa probabil Apple Watch Series 7 în această toamnă. În 2020, am primit Apple Watch SE în același timp cu seria 6, deci probabil că Apple Watch Explorer Edition va fi modelul suplimentar în 2021. Oricum ar fi, toate noile dispozitive Apple ar trebui să fie lansate la timp în această toamnă.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Apple might launch an Apple Watch in 2021 with a totally overhauled design