Motorola lansează moto g50, cel mai ieftin telefon 5G din gamă

Scris de | 29 martie, 2021
Motorola lansează moto g50, cel mai ieftin telefon 5G din gamă

Moto g50 continuă trendul pe care Motorola l-a dezvoltat în ultimul an, acela de a crea dispozitive 5G la prețuri cât mai mici, compania promițând odată cu moto g50 „conectivitate rapidă, o lățime de bandă mai mare, o latență mai mică și un decalaj redus”.

Telefonul are un ecran de 6,5 inci Max Vision HD, cu format de 20:9 și o rată de refresh de 90Hz, oferind astfel un display ce pare a fi cel puțin satisfăcător pentru prețul la care va fi disponibil dispozitivul. Înăuntru se regăsește un Snapdragon 480 5G, iar moto g50 va veni cu două opțiuni de stocare, de 64GB sau 128GB.

Sistemul de camere este alcătuit dintr-o principală de 48MP cu acea tehnologie Quad Pixel pe care o regăsim pe telefoanele producătorului și o cameră de macro, menită să te aducă „de 2,5 ori mai aproape de subiectul studiat”. Nu lipsește o cameră de selfie și nici funcția Night Vision, pentru fotografii pe timp de noapte sau la lumină scăzută.

Bateria este considerabilă, numărând 5000mAh, specificație care, împreună cu ecranul care nu ar trebui să consume foarte mult, te poate duce la aproape două zile de utilizare – bineînțeles, depinde cât de mult vei utiliza 5G-ul de pe device.

Evident, sistemul de operare este Android 11, cu interfața My UX, care aduce modificări foarte mici asupra acestuia, fără skin-uri de software sau așa-numitul „bloatware”.

Moto g50 va fi disponibil pe anumite piețe europene în următoarele săptămâni, la prețul recomandat de 229,99 de euro.

moto g50 lansare

Etichete: , , , , , , ,