Huawei lansează Lebooo Smart Sonic, o periuță de dinți cu autonomie de 3 luni

Scris de | 30 martie, 2021
Huawei lansează Lebooo Smart Sonic, o periuță de dinți cu autonomie de 3 luni

Huawei anunță lansarea în România a periuței de dinți electrice Lebooo Smart Sonic în România, dezvoltată de Huawei HiLink în parteneriat cu Lebooo Electronic Technology.

Noua periuță electrică poate fi încărcată rapid, wireless, și este prevăzută cu o baterie de 2500 mAh ce îi asigură o autonomie de aproximativ 3 luni în condiții de utilizare normală cu două periaje zilnice. Astfel, periuța funcționează perfect dacă este încărcată de 4 ori pe an, timp de 8 ore. Periuța ghidează și supraveghează spălarea zilnică a dinților, ajută la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților și conține 36 de moduri de curățare.

Periuța folosește interfața Huawei HiLink pentru conectarea prin bluetooth la aplicația AI Life, prin intermediul căreia utilizatorii primesc feedback în timp real privind perierea dinților și planuri personalizate de curățare care răspund științific diferitelor cerințe și oferă o experiență inteligentă de periere a dinților.

Sistemul de punctare inteligent al periuței realizează un raport de date privind perierea dinților în timp real, în vreme ce 60 de elemente de date stocate offline și actualizate în buclă îi ajută pe utilizatori să înțeleagă starea cavității bucale. În plus, monitorizarea presiunii surprinde orice duritate neobișnuită pentru a evita deteriorarea smalțului dentar și a gingiei. 

Lebooo Smart Sonic vine cu 36 de moduri de curățare, cinci dintre acestea fiind curățare, albire, dinți sensibili, îngrijire și personalizare. În primele patru moduri, utilizatorii pot alege din aplicație niveluri diferite de duritate, de la 1 la 4; în modul personalizare, aceștia pot activa din aplicație 20 de planuri de curățare a dinților, pentru a satisface nevoi orale diferite, cum ar fi modul pentru copii, femei însărcinate sau pentru curățarea de dimineață, etc.

Periuța vine cu 3 capete standard premium, iar perii acestora previn reproducerea bacteriilor. Designul secțiunii triunghiulare se potrivește cu forma dinților, îmbunătățește frecarea și curăță dinții din diferite unghiuri. Lebooo Smart Sonic are o textură mată cu luciu sidefat, iar corpul integrat este flexibil și neted, cu un design rezistent la alunecare. Noua periuță vine în două culori: cool black și crystal diamond white. Designul acesteia nu permite stropirea în momentul pornirii, iar rezistența la apă conform standardului IPX7 o protejează împotriva picăturilor de apă.

Lebooo Smart Sonic are un preț recomandat de vânzare de 399 de lei și este disponibilă în rețelele partenerilor Huawei.

Etichete: , , , , , ,