Tableta Samsung Tab A7 Lite a apărut pe internet. Ar putea fi lansată în iunie

Au apărut pe internet imagini cu o tabletă Samsung Galaxy Tab A7. Evan Blass a postat pe Voice imagini cu o presupusă viitoare tabletă Samsung care arată un dispozitiv „de buget”, cu o cameră pe spate și fără bliț. La interior, se pare că tableta este motorizată de un modest procesor MediaTek Helio P22T, alături de 3 GB de memorie RAM și o baterie de 5.100 mAh.

Tab A7 Lite ar putea fi una dintre cele două tablete „Lite” pe care producătorul sud coreean se pregătește să o lanseze în luna iunie a acestui an, dacă raportul dezvăluit în februarie cu calendarul de lansări ar rămâne valabil. Al doilea model „Lite” este Galaxy Tab S7 Lite, care ar putea aduce un ecran de 12.4 inci (față de cei 8.7 inci ai lui Tab A7 Lite). Anterior, s-a raportat că S7 Lite va avea conectivitate 5G sau WiFi și că ar putea fi alimentată de un procesor Snapdragon 750G cu 4 GB de memorie RAM și că ar putea fi disponibilă în culorile roz, verde, negru și gri.

Ambele modele păstrează elemente pe care le-am întâlnit anul trecut la seriile Tab S7 și Tab A7, cu ecrane bune, difuzoare generoase și care le face în general terminale excelente pentru consumul de multimedia.