Xiaomi a lansat o brățară de fitness Mi Smart Band 6. Ce caracteristici și ce preț are aceasta

Scris de | 30 martie, 2021
Xiaomi a lansat o brățară de fitness Mi Smart Band 6. Ce caracteristici și ce preț are aceasta

Xiaomi a susținut ieri un eveniment important pentru companie, dar și pentru fanii acesteia care au primit vestea lansării unor smartphone-uri importante, dar și a unor accesorii din gama wearable, precum brățara fitness Mi Smart Band 6.

Dezvoltat pe baza stilului funcțional al modelelor anterioare atât de populare, noul Mi Smart Band 6 a primit un upgrade important al ecranului, care este acum AMOLED și are o dimensiune de 1.56’’. Cu o formă unică și adaptat perfect pentru alergare, ecranul oferă o rezoluție clară de 326 pixeli per inch și are o suprafață mai mare cu aproximativ 50% față de modelul anterior. Astfel, în timpul antrenamentelor, utilizatorii își pot verifica mai ușor și mai rapid indicii de performanță și notificările. De asemenea, ecranul poate fi personalizat cu peste 60 de teme diferite. 

Mi Smart Band 6 oferă de două ori mai multe opțiuni pentru fitness și are nu mai puțin de 30 de tipuri de exerciții. Utilizatorii se vor bucura mai mult de antrenamentele de la sală, fie că sunt intense sau ușoare.

Are funcție de măsurare a nivelului de oxigen din sânge, monitorizează exact ritmul cardiac, ciclurile de somn, inclusiv cele de tip REM, sau calitatea respirației din timpul somnului. Produsul are și o funcție de monitorizare a nivelului de stres, dar și o funcție de reglare a respirației, pentru a oferi un stil de viață complet sănătos.

Bateria sa rezistă 14 zile cu o singură încărcare și se alimentează printr-un suport magnetic. Rezistent la apă până la 5 ATM, Mi Smart Band 6 poate fi utilizat și în bazin, la scufundări sau în timpul dușului. Dispozitivul are o curea ușoară și confortabilă, disponibilă în șase culori diferite.

Mi Smart Band 6 va fi disponibil pe canalele oficiale de vânzare Xiaomi, începând de la prețul recomandat de vânzare de 44.99 euro.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,