Cum arată un curcubeu nocturn fotografiat prin camera Hasselblad care echipează seria OnePlus 9

Scris de | 31 martie, 2021
Cum arată un curcubeu nocturn fotografiat prin camera Hasselblad care echipează seria OnePlus 9

OnePlus a reușit să recreeze pe cerul londonez un curcubeu nocturn (Moonbow), un fenomen natural rar, care apare atunci când lumina lunii este refractată prin picăturile de apă din aer și care poate fi văzut doar în câteva locuri din întreaga lume.

Curcubeul nocturn a fost recreat de OnePlus cu ajutorul unor proiecții luminoase care traversează un perete de ceață de sub lumina lunii pline. Astfel a fost creat propriul Moonbow în Londra, în fața Tower Bridge. Pentru simularea fenomenului a fost nevoie de 12 ore pentru construcție, de 60 de tone de apă pe oră folosite în mod prietenos cu mediul și de un proiector puternic, de 20.000 de lumeni.

În mod normal, curcubeul nocturn se produce doar natural, iar atunci lumina este de obicei prea slabă pentru ca ochiul uman să discearnă culorile fenomenului. Cu toate acestea, folosind camera dispozitivelor din seria OnePlus 9 creată împreună cu Hasselblad, culorile șterse ale curcubeului nocturn devin vizibile prin lentila acesteia, astfel încât fenomenul poate fi observat așa cum este creat de natură.

Prin prezentarea adevăratelor culori ale curcubeului nocturn, seria OnePlus 9 marchează primul pas al brandului în campania #TrueColors, încurajând oamenii din întreaga lume să împărtășească imagini despre ceea ce este autentic pentru ei. Astfel, trendul imaginilor prelucrate și al filtrelor aplicate pe fotografii este inversat.

În următoarele patru săptămâni, participanții vor avea teme săptămânale pe subiectul autenticității: True Attitude, True Love, True Freedom și True You, iar în fiecare săptămână fotograful Hasselblad, Julius Hirtzberger, va alege câștigătorul care va primi un telefon OnePlus din seria 9 și alte surprinze. Va exista, de asemenea, posibilitatea de a participa la competiția True World Experience, unde șase câștigători vor avea fiecare șansa de a călători pe unul dintre cele șase continente, documentând totul pe OnePlus 9 Series.

Etichete: , , , ,