Huawei lansează FreeBuds 4i, căști true wireless cu autonomie de 10 ore și ANC

Scris de | 31 martie, 2021
Huawei lansează FreeBuds 4i, căști true wireless cu autonomie de 10 ore și ANC

FreeBuds 4i moștenesc o parte din funcțiile de pe FreeBuds 3i, generația anterioară, printre care se numără ANC-ul și autonomia ridicată, însă vin cu îmbunătățiri semnificative aduse acestora.

Căștile au un design oval, destul de compact, asemănător unei pietre de râu și vor fi disponibile în trei variante de culoare – negru (Carbon Crystal Black), alb (Ceramic White) și roșu (Honey Red), aceasta din urmă fiind disponibilă începând cu luna iunie. Huawei spune că a trecut FreeBuds 4i prin mii de teste de confort pentru a adopta un design potrivit canalului auditiv și îmbunătățind confortul acestora la purtare pe termen lung.

Atunci când funcția ANC (active noise cancelling) este oprită, Huawei FreeBuds 4i oferă 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6,5 ore de apel vocal. Alături de resursele oferite și de cutia de încărcare, pot oferi 22 de ore de redare a muzicii sau 14 ore de apel vocal. La polul opus, cu ANC activ, căștile oferă 7,5 ore de redare continuă a muzicii și 5,5 ore de apel vocal. În plus, tehnologia de încărcare rapidă permite ca FreeBuds 4i să aibă o autonomie de 4 ore după o încărcare de 10 minute.

FreeBuds 4i au drivere dinamice mari de 10mm pentru o amplitudine mai mare, și vin cu o diafragmă compusă din polimer „PEEK+PU”, flexibilă și puternică, pentru mai multe detalii ale sunetului.

Noile căști detectează zgomotul ambiental prin microfoane și generează o undă sonoră inversă pentru a-l reduce. Algoritmul de anulare a zgomotului vizează scenarii tipice precum un mall aglomerat, gălăgia din mijloacele de transport, o gară sau un birou, pentru optimizarea ANC. Există și un mod Awareness, pentru a auzi ce se întâmplă în jurul tău fără să scoți căștile din urechi. Printr-o apăsare pe cască, poți comuta între aceste două moduri – ANC și Awareness.

Huawei FreeBuds 4i sunt disponibile local la prețul recomandat de 399 de lei.

Etichete: , , , , , , ,