Seria de tablete MatePad de la Huawei se extinde cu un nou model de 10,4 inci

Scris de | 31 martie, 2021
Seria de tablete MatePad de la Huawei se extinde cu un nou model de 10,4 inci

Tableta proaspăt anunțată de Huawei se numește MatePad – simplu și ușor de reținut, spre deosebire de alți producători. Aceasta vine cu design-ul clasic al seriei de tablete Huawei MatePad, denumit FullView, cu un ecran de 10,4 inci, aspect 16:9,6 și un raport screen-to-body de 84%. Există și suport entru 100% din gama de culori sRGB, iar tableta are o rezoluție nativă de 2000×1200 de pixeli. În plus, ecranul este certificat de TÜV Rheinland pentru emisiile reduse de lumină albastră.

Înăuntru se află un procesor Kirin 820 de 7nm cu 8 nuclee, care rulează până la 2,36GHz. GPU-ul integrat Mali-G57 oferă performanțe fluide pentru gaming, redare video și multe altele. Un nou NPU, construit pe arhitectura Da Vinci, care oferă o performanță de calcul AI cu 73% mai mare decât generația anterioară, aduce o experiență AI mai bogată pentru orice scenariu, de la recunoașterea scenei, generarea de colaje și până la numărarea caloriilor alimentare. Tableta oferă și suport Wi-Fi 6.

Sunetul este reprodus cu un sistem cu 4 difuzoare, certificat de Harman Kardon și optimizat la nivelul chipset-ului pentru a permite ieșire sonoră pe mai multe canale. Noua tehnologie Huawei Histen 6.1 permite sunet spațial 3D și oferă utilizatorilor control complet asupra experienței lor de ascultare, cu ajutorul egalizatorului integrat.

Funcția App Multiplier de pe noua tabletă oferă două caracteristici suplimentare. Ferestrele aplicației pot fi acum redimensionate prin glisarea separatorului în mijlocul ecranului. În plus, utilizatorii pot seta modul de afișare implicit al fiecărei aplicații compatibile cu App Multiplier. De exemplu, aplicațiile eBook acceptate pot fi acum setate în mod implicit pe ecran complet, în timp ce aplicațiile de productivitate, precum procesoarele de text, pot fi vizualizate în modul splitscreen.

Bazată pe tehnologia Huawei de distribuire a conținutului pe mai multe echipamente, Cross Device Photo Gallery oferă un mod confortabil de a-ți gestiona Galeria Foto pe dispozitive Huawei diferite. Această funcție conectează toate aplicațiile de tip Galerie înregistrate pe un ID HUAWEI și permite accesarea tuturor fișierelor media de pe un singur dispozitiv. Astfel, poți naviga, vizualiza și descărca rapid conținut media salvat pe alte dispozitive și, în plus, poți utiliza funcția Căutare pentru a identifica rapid o imagine sau un videoclip, indiferent de locul în care sunt salvate.

Tableta este disponibilă local în nuanța Midnight Grey și poate fi achiziționată la prețul recomandat de 1.299 lei, începând cu data de 8 aprilie 2021.

Etichete: , , , , , ,