Un distribuitor de produse audio premium și super-premium ajunge în România

Scris de | 7 aprilie, 2021
Un distribuitor de produse audio premium și super-premium ajunge în România

Horn Distribution este o companie care oferă dispozitive și accesorii audio-video premium și super-premium pentru instalarea acasă, dar și alte produse pentru stilul de viață modern din categoria smart home și gaming și care își va începe operațiunile de distribuție și retail în România.

Cu o experiență de 30 de ani în piața de profil, Horn Distribution este nucleul unui grup de companii afiliate care operează activ în Polonia, unde se află sediul central al companiei, și în alte 12 piețe europene.

Echipe de colaboratori din companiile surori ale Grupului Horn dezvoltă operațiunile de distribuție și de vânzare în Ungaria, Lituania, Republica Cehă, Elveția, Germania și, începând din acest an, și în România și Olanda. De asemenea, echipele de vânzări pot fi găsite în Letonia, Estonia și Slovacia.

Obiectivele principale ale companiei sunt legate de contribuția la stabilizarea pieței de profil și de satisfacerea unei cereri în creștere pe această nișă în țara noastră.

În Polonia, grupul include, de asemenea, compania de distribuție FNCE S.A. cu un domeniu de activitate conex și Audio Video Design Sp. z o.o., operatorul a două lanțuri de magazine audio-video, Denon Store și Audio-Forum.

“România este o piață foarte interesantă și de perspectivă pentru compania noastră, unde vom oferi în distribuție exclusivă produse ale unor mărci recunoscute din categoria audio-video, precum Denon, Marantz, Polk, Definitive Technology, Classe, Focal, Naim, Jays, Wilson și smart home precum Netatmo. Oferta noastră completă este prezentată în limba română pe site-ul companiei, cu descrieri complete ale fiecărei mărci și ale produselor lor și prețuri de referință pentru piața românească, la adresa www.horn.eu”, a declarat Tiberiu Argint, Sales Manager Horn Distribution.

Etichete: , , , , , , , , , ,