Fotografiile prototip Huawei P50 sugerează un design complet nou al camerei

Scris de | 9 aprilie, 2021
Fotografiile prototip Huawei P50 sugerează un design complet nou al camerei
foto via @huaweicentral.com

Se așteaptă ca Huawei să își lanseze seria P50 în iunie cu Harmony OS 2.0 din cutie. În timp ce am văzut randări ale Huawei P50 și Huawei P50 Pro cu două obiective mari de cameră, astăzi au apărut câteva imagini care sugerează ceva complet diferit.

Potrivit tipsterului nostru anonim, acest telefon face parte din noua serie P și, uitându-ne la marginile curbate, am crede că este P50 Pro, cu toate acestea, configurarea camerei din spate nu are un obiectiv periscop, ceea ce înseamnă că ar putea fi varianta standard P50.

 

Aceasta este, de asemenea, o șansă ca imaginea să fie falsă, deoarece insula camerei seamănă cu seria Mate 30 și știm că Huawei este o companie care investește mult în aspectul dispozitivelor sale – ar fi neobișnuit să reutilizeze un design vechi.

Insula necentrată nu este ceva ieșit din comun, dar inelul strălucitor exterior se întinde peste margine. De asemenea, telefonul nu are un rocker de volum ca Mate 30, dar am văzut deja că telefoanele Huawei P40 și Huawei Mate 40 îl aduc înapoi.

Este posibil ca afacerea cu smartphone-urile Huawei să fie încolțită, dar ne îndoim că acest design Mate 30-esque va fi refolosit pentru seria Huawei P50.

Etichete: , ,

Sursa: Huawei P50 prototype photos suggest entirely new camera design