Motorola anunță lansarea unor noi modele entry-level, moto e7 și e7i power

Scris de | 9 aprilie, 2021
Motorola anunță lansarea unor noi modele entry-level, moto e7 și e7i power

moto e7

Moto e7 vine cu un ecran de 6,5 inci MaxVision HD+, cu raport de aspect 20:9 și un senzor principal de 48MP. De performanță se ocupă un procesor cu opt nucleee tactat la 2.0GHz, iar Motorola a inclus pe această gamă și o tehnologie numită HyperEngine, care ar trebui să îmbunătățească performanța generală a telefonului, precum și cea în jocuri și autonomia.

Bateria lui moto e7 are 4000mAh, iar telefonul vine și cu un senzor de amprentă plasat pe spatele său, pentru deblocare, precum și cu Android 10, fără aplicații duplicate sau skin-uri incomode de software.

moto e7i

moto e7i

Moto e7i are o baterie foarte mare, de 5000mAh. Motorola spune că printr-o singură încărcare a telefonului, muzica poate rula până la 76 de ore, conținutul video până la 14 ore, iar navigarea pe internet poate dura până la 12 ore și promite până la două zile de baterie puternică.

Ecranul este același Max Vision HD+ de 6,5 inci cu aspect ratio de 20:9 și formatul ultrawide specific companiei. Înăuntru se află tot un procesor cu opt nuclee, tactat la 2,0GHz.

Sistemul de cameră al lui moto e7i power are doi senzori, unul principal de 13MP cu focalizare rapidă și unul macro, pentru apropierea de subiect și surprinderea detaliilor minuscule. Pe față se află o cameră de selfie de 5MP. Moto e7i power mai vine și cu 32GB de stocare, la care se pot adăuga până la 1TB printr-un card microSD.

Pe spate se află un cititor de amprente, iar butonul dedicat al Google Assistant de pe laterală permite realizarea operațiunilor prin intermediul vocii.

moto e7 și moto e7i power sunt disponibile pe platforma eMAG , la prețurile de 549,99 și 499,99 lei.

Etichete: , , , , , , ,