Grand Theft Auto 4 beneficiază de un nou mod pentru o experiență 4K

Scris de | 12 aprilie, 2021
Grand Theft Auto 4 beneficiază de un nou mod pentru o experiență 4K
FOTO via Captură YouTube

Grand Theft Auto 4, unul dintre cele mai populare jocuri din istoria industriei de gaming, a fost un titlu extrem de apreciat la vremea lui. Fiind lansat în 2008, acesta oferă încă o experiență captivantă, deși s-au scurs peste el nu mai puțin de 13 ani. Experiența de utilizare, însă, este pe cale să se schimbe radical și să fie adusă la standardele prezentului.

Ideea aparține unui modder pe nume „okanto”, care s-a gândit să recreeze numeroasele texturi ale jocului în rezoluție 4K și să înceapă, încet dar sigur, să modifice interfața grafică a lui GTA 4. Acesta a explicat pentru Tweaktown.com că scopul acestui mod este de a „îmbunătăți toate texturile jocului prin intermediul modificării rezoluției clădirilor și a personajelor”.

4K2K Allaga Graphics Mod este deja disponibil pentru descărcare de pe Nexus Mods, și oferă o experiență îmbunătățită. Acesta nu este încă finalizat, deoarece autorul nu a apucat încă să modifice toate aspectele jocului, însă, după cum declară chiar el, este doar o chestiune de timp.

Etichete: , , ,

Sursa: This new Grand Theft Auto IV mod adds 4K textures to buildings, people