OnePlus Watch, disponibil la precomandă: Cât costă și de unde îl cumperi

Scris de | 13 aprilie, 2021
OnePlus Watch, disponibil la precomandă: Cât costă și de unde îl cumperi

OnePlus Watch, primul dispozitiv wearable OnePlus este disponibil pentru pre-comandă începând de mâine pe site-ul producătorului, la prețul de 159 euro. OnePlus Watch va fi apoi disponibil în ofertele partenerilor locali începând cu 30 aprilie.

OnePlus Watch oferă o conexiune bună, monitorizarea activității sportive și o durată de viață lungă a bateriei. Acesta este conceput pentru a oferi fanilor OnePlus o experiență de utilizare facilă. OnePlus Watch are un design rotund care imită aspectul unui ceas tradițional, cu o carcasă din oțel inoxidabil lustruită manual, sticlă curbată 2.5D și un model CD lucios subtil pe rama afișajului.

OnePlus Watch: Încărcare rapidă

Ceasul OnePlus Watch permite utilizatorilor să vizualizeze și să răspundă la notificări, să efectueze și să răspundă la apeluri telefonice. OnePlus Watch ”rezistă” până la două săptămâni între încărcări, în timp ce tehnologia de încărcare rapidă oferă energie pentru o zi întreagă în doar cinci minute sau pentru o săptămână în doar 20 de minute de încărcare.

OnePlus Watch dispune de rezistență la apă și praf 5ATM și IP68 și oferă peste 110 tipuri de antrenament. De asemenea, ceasul poate urmări valori precum pulsul, distanța, caloriile, monitorizează viteza și eficiența SWOLF pentru înotători.

OnePlus Watch: Senzor SpO2

Între timp, GPS-ul său încorporat urmărește toată activitatea, chiar și atunci când telefonul nu este lângă utilizator. În plus, monitorizează saturația oxigenului din sânge, detectează nivelul de stres, oferă antrenamentele pentru respirație, alerte rapide pentru ritmul cardiac și memento-uri pentru utilizatorii sedentari, toate acestea putând fi gestionate prin aplicația OnePlus Health.

OnePlus Watch va avea un preț începând de la 159 euro; precomenzile pot fi plasate începând de mâine pe site-ul companiei, urmând ca acesta să fie disponibil în magazinele partenerilor locali începând cu data de 30 aprilie.

Etichete: , ,