Spotify lansează o „chestie” pentru mașina ta

Scris de | 14 aprilie, 2021
Spotify lansează o „chestie” pentru mașina ta

Deși cele mai multe dintre mașinile lansate în ultimii ani vin cu suport integrat Apple CarPlay și Android Auto, implicit și cu o compatibilitate cu Spotify, serviciul de streaming s-a gândit să dea o șansă și celor care conduc mașini ceva mai vechi să beneficieze de integrarea pe Bluetooth a playlist-urilor preferate.

Spotify a anunțat că lansează Car Thing, un device destinat autoturismelor, care poate fi prins în bordul mașinii, cel mai probabil pe gurile de ventilație, la fel ca în cazul suporturilor de telefoane, și care permite conectarea aplicației Spotify de pe telefon la sonorizarea automobilului.

În plus, acesta oferă chiar și un display de dimensiuni reduse pentru a putea naviga printre diversele melodii sau liste de redare pe care vrei să le accesezi.

La prima vedere, micul dispozitiv dispune de două butoane pe partea frontală, pentru scroll și selectare, și de alte patru pe marginea superioară a acestuia, care vor fi, cel mai probabil, programabile. Ar fi interesant să vedem aici o funcție prin care le putem „lega” la diverse playlist-uri preferate și astfel să putem da play într-un mod rapid și mai ales facil.

Momentan, Car Thing este disponibil doar abonaților Premium din SUA și se află încă în faza de testare. Utilizatorii de peste ocean se pot înscrie pe lista de așteptare pentru a putea beneficia de gadgetul care, în cel mai scurt timp, va deveni disponibil și în Europa. Încă nu se știu detalii, însă, și despre prețul acestuia.

Etichete: , ,

Sursa: Spotify Announces Car Thing: Dedicated Audio Streaming Hardware for Drivers