Un teaser al dispozitivului ZTE Axon 30 Ultra apare înainte de lansare

Scris de | 14 aprilie, 2021
Un teaser al dispozitivului ZTE Axon 30 Ultra apare înainte de lansare
foto via @droid.news

Suntem la doar câteva zile de la evenimentul major al smartphone-urilor ZTE, iar compania chineză a decis să dezvăluie puțin din ceea ce urmează. Unul dintre cele trei dispozitive emblematice al seriei Axon 30 despre care credem că va fi anunțat pe 15 aprilie, ZTE Axon 30 Ultra, tocmai a apărut într-un teaser care prezintă pe scurt camera sa și întreaga față.

Se pare că ZTE mizează pe caracteristicile camerei. Teaserul ZTE Axon 30 Ultra face publicitate așa-numitului mod Super Moon Ultra al telefonului.

Avem, de asemenea, o privire foarte bună la partea din față a Axon 30 Ultra, care se așteaptă să aibă un uimitor afișaj FHD AMOLED de 6,67 inci cu o rată de reîmprospătare de 144Hz. Știm, de asemenea, că telefonul va include o configurație cu patru camere care este alcătuită din trei senzori principali de 64 megapixeli și un al patrulea snapper super-zoom de 8 megapixeli.

Vor fi cel puțin alte două dispozitive emblematice care vor veni împreună cu Axon 30 Ultra, Axon 30 și Axon 30 Pro, iar toate trei vor fi alimentate de procesorul Qualcomm Snapdragon 888. Vom afla mai multe despre prețuri și disponibilitate pe 15 aprilie, când vor fi introduse oficial de ZTE.

Etichete: , , ,

Sursa: ZTE Axon 30 Ultra gets teased ahead of official unveil