Samsung adaugă noi funcții pentru ecosistemul SmartThings

Scris de | 20 aprilie, 2021
Samsung adaugă noi funcții pentru ecosistemul SmartThings

Samsung a anunțat astăzi că ecosistemul său SmartThings Find continuă să crească rapid, cuprinzând acum peste 70 de milioane de dispozitive de asistență. De asemenea, serviciul continuă să se dezvolte prin intermediul funcțiilor de confidențialitate îmbunătățite și actualizărilor comenzilor vocale.

Actualizările, care includ capacitatea de a detecta Galaxy SmartTag-uri necunoscute din vecinătate și utilizarea Bixby pentru a găsi bunurile, permit un control mult mai mare asupra dispozitivelor conectate din aplicația SmartThings.

Samsung SmartThings Find

SmartThings Find, una dintre caracteristicile ecosistemului SmartThings, le permite utilizatorilor Galaxy să-și localizeze rapid și ușor smartphone-urile, tabletele, smartwatch-urile și căștile Galaxy înregistrate, utilizând tehnologiile Bluetooth Low Energy (BLE) și ultra-wideband (UWB).

De asemenea, aceasta poate ajuta în detectarea obiectelor personale, precum chei, genți și biciclete, care prezintă atașat unul dintre dispozitivele Samsung SmartTag, conectate prin Bluetooth, de la Samsung.

Samsung SmartThings Find: noi caracteristici

În plus, oamenii folosesc din ce în ce mai mult SmartThings Find pentru a păstra evidența bunurilor lor. De fapt, peste jumătate dintre utilizatorii Galaxy SmartTag îl atașează la cheile casei sau la cheile mașinii, urmate îndeaproape de rucsac, portofele și biciclete. Începând de săptămâna viitoare, utilizatorii Galaxy vor beneficia de două noi funcții SmartThings Find.

În primul rând, utilizatorii se vor putea folosi acum de asistentul vocal Bixby pentru a activa căutările prin Galaxy SmartTag. Aceștia își pot găsi lucrurile, rostind numele SmartTag-ului către Bixby; de exemplu, dacă utilizatorul întreabă „Bună Bixby, unde este bicicleta mea?”, Bixby o va găsi imediat și va afișa locația exactă.

În plus, noua caracteristică Unknown Tag Search poate detecta un Galaxy SmartTag străin, în cazul în care cineva folosește aceste dispozitive cu alte intenții. Prin apăsarea unui buton de pornire, Unknown Tag Search va căuta SmartTag-uri necunoscute și va furniza o listă cu astfel de dispozitive în urma căreia utilizatorii pot vedea concret dacă cineva încearcă sau nu să le urmărească în secret locația.

Ca memento, toate datele utilizatorului SmartThings Find sunt criptate și protejate printr-un ID privat ales aleatoriu, care se schimbă la fiecare 15 minute, asigurându-se că locația dispozitivului nu este dezvăluită nimănui, cu excepția proprietarului.


Etichete: , , ,