Sony lansează o nouă gamă X-Series, formată din trei boxe wireless

Scris de | 22 aprilie, 2021
Sony lansează o nouă gamă X-Series, formată din trei boxe wireless

Sony a lansat astăzi noi boxe din gama X-Series, care dispun de o diafragmă non-circulară, ce oferă o presiune mai mare a sunetului și reduce distorsiunile, maximizând zona difuzorului, ceea ce înseamnă că utilizatorii se vor bucura de un sunet mai bogat și mai clar, indiferent de stilul de muzică pe care îl aleg.

XP700 dispune de trei tweetere frontale de înaltă eficiență și de un tweeter similar în partea din spate, care oferă sunet Omnidirectional Party cu bas intens și profund, dar și mai multă claritate.

XP500 și XG500 au două tweetere frontale de înaltă eficiență care, împreună, oferă audiție Party Sound puternică. În plus, XG500 dispune de radiatoare pasive optimizate pentru a reproduce un bas clar.

Mega Bass și Live Sound

Funcția Mega Bass implementată pe întreaga gamă le permite utilizatorilor să regleze basul din boxă, în timp ce modul Live Sound permite recrearea unei atmosfere unice și retrăirea experiențelor muzicale favorite, ori de câte ori își dorește un utilizator.

Noua boxă XG500 are un rating IP66 ce garantează rezistența acesteia la apă și praf și care le permite utilizatorilor să se bucure de un sunet puternic oriunde. Aceasta poate fi folosită la piscină, în parc pentru un picnic sau la plajă pentru o zi relaxantă, fără a exista riscul unei defecțiuni. XG500 este realizată folosind o țesătură textilă rezistentă la apă, care va menține boxa uscată și va propaga sunetul.

Toate cele trei boxe beneficiază de funcția Battery Care Mode, care împiedică atingerea unui nivel de încărcare de 100% a bateriei, pentru a crește durata de viață a acesteia.

Design și iluminare controlată

Sony SRS XP700 X-Series

Produsele din noua gamă X-Series integrează un mâner confortabil, care facilitează transportul. Dacă își doresc, utilizatorii pot muta boxa din camera de zi în grădină prin simpla ridicare a acesteia și o pot lua cu ei oriunde.

O structură de iluminare ambientală complet nouă oferă o iluminare modernă și subtilă. Utilizatorii pot selecta o varietate de tipare diferite de iluminat, care pot aduce un plus de energie la petreceri sau pot contura o atmosferă caldă și liniștitoare, o seară petrecută acasă.

Atât XP700, cât și XP500 au multiple dispuneri și pot fi poziționate fie orizontal, fie vertical. Indiferent de formula preferată, un senzor de pe XP700 va optimiza sunetul pentru poziționarea aleasă. Boxele prezintă și intrări pentru microfon și chitară.

De asemenea, toate cele trei boxe dispun de funcția Party Connect, care le permite utilizatorilor să cupleze până la 100 de boxe compatibile, care se vor sincroniza cu muzica și luminile.

Aplicații și preț

Noile boxe din gama X-Series beneficiază de redare prin USB și, de asemenea, de încărcare USB. Astfel, utilizatorii pot reda muzică sau alte fișiere digitale utilizând portul USB. Mai mult, dacă smartphone-ul rămâne fără baterie, acesta poate fi conectat la boxă și se va încărca automat.

Noua gamă este compatibilă atât cu aplicațiile Sony | Music Center, cât și cu Fiestable. Cu Sony | Music Center utilizatorii pot selecta o listă de redare, pot programa melodia următoare, au posibilitatea de a schimba tiparele de iluminare și modurile de sunet. Fiestable le permite utilizatorilor accesarea unor funcții distractive care ajută la întreținerea atmosferei de petrecere, cum ar fi crearea unui playlist, funcții de karaoke, inclusiv Voice Changer și Echo, dar și însușirea rolului de DJ, pentru a adăuga efecte de sunet.

Modelul SRS-XP700 va avea un preț de aproximativ 2.460 lei și va fi disponibil începând cu luna iunie 2021.

Modelul SRS-XP500 va avea un preț de aproximativ 1.700 lei și va fi disponibil începând cu luna iunie 2021. 

Modelul SRS-XG500 va avea un preț de aproximativ 2.000 de lei și va fi disponibil începând cu luna iunie 2021.

Etichete: , , , , , , , , , ,