Samsung a anunțat că va desfășura un eveniment exclusiv online numit BESPOKE Home 2021. Va lansa noi electrocasnice

Scris de | 23 aprilie, 2021
Samsung a anunțat că va desfășura un eveniment exclusiv online numit BESPOKE Home 2021. Va lansa noi electrocasnice
foto via @vartahub.com

Evenimentul va avea loc pe 11 mai (10:00 EDT, 15:00 BST, 21:00 ICT), iar compania spune că își va dezvălui viziunea pentru fiecare casă și noile sale electrocasnice în timpul evenimentului care urmează. Deoarece este un eveniment online, toată lumea îl poate urmări în direct.

Compania spune că va dezvălui noi experiențe și un nou mod de viață în timpul evenimentului său. BESPOKE este o gamă de electrocasnice de la Samsung, iar acestea pot fi personalizate de consumatori în funcție de gustul și preferințele lor. De exemplu, panourile frontale ale frigiderului BESPOKE cu 4 uși Flex pot fi personalizate în opt culori și două finisaje prin intermediul site-ului web Samsung. Compania ar putea aduce o astfel de personalizare și altor aparate de uz casnic.

În prezent, gama de aparate electrocasnice BESPOKE este limitată la câteva piețe, iar compania le-ar putea lansa în întreaga lume în cadrul evenimentului viitor. Samsung ar putea introduce noi sisteme de aer condiționat, aparate de aerisit, plite de gătit, aspiratoare cu jet, frigidere, mopuri, aspiratoare robotizate și mașini de spălat în timpul evenimentului 

Firma sud-coreeană a câștigat recent 71 de premii iF Design, iar unele dintre produsele premiate au inclus electrocasnice BESPOKE.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung will unveil new home appliances at its BESPOKE Home 2021 event