HP lansează Instant Ink, abonamentul său cu cartușe de cerneală, în România

Scris de | 27 aprilie, 2021
HP lansează Instant Ink, abonamentul său cu cartușe de cerneală, în România

HP Inc. anunță astăzi disponibilitatea pentru România și extinderea în 35 de țări a abonamentului de imprimare Instant Ink, care a înregistrat o creștere globală rapidă. Serviciul pe bază de abonament detectează când cerneala originală este pe terminate și livrează automat cartușe noi, înainte ca utilizatorii să rămână fără rezerve.

“De mai bine de un an vedem cum sunt înlăturate multe bariere tehnologice care până acum erau un obstacol pentru munca sau școala de la distanță. Odată cu eliminarea acestor bariere, au crescut nevoia și cererea pentru sisteme de imprimare acasă”, a declarat Mugur Pantaia –  Managing Director HP Inc. Romania. ”Prin extinderea serviciului Instant Ink, HP răspunde nevoii actuale a clienților de a avea o soluție de imprimare inteligentă, productivă și accesibilă.”

Clienții pot alege unul dintre planurile de  abonament lunare, plătind un preț fix în funcție de numărul de pagini imprimate. Abonamentele încep de la 4,99 lei pe lună, oferind economii de până la 70% pentru cerneală originală HP. Utilizatorii își pot schimba abonamentul sau îl pot anula oricând – fără contract, taxă anuală sau alte obligații  – având, de asemenea, posibilitatea de a reporta pagini nefolosite de la o lună la alta (cu o durată de maximum 3 luni în urmă).

Instant Ink, gratuit 6 luni cu HP+

Abonamentul Instant Ink este disponibil și cu HP+, care se lansează astăzi și este un serviciu gândit pentru consumatori casnici și pentru mici afaceri.

Echipamente de imprimare performante, opțiuni diversificate de abonamente pentru imprimare și cea mai bună aplicație mobilă de imprimare în cloud – toate acestea se reunesc sub noul sistem de imprimare inteligentă HP+, oferind o experiență îmbunătățită de imprimare pentru utilizatori. Cu HP+, clienții primesc 6 luni de testare gratuită a abonamentului Instant Ink și își pot gestiona ușor serviciile cu aplicația HP Smart. Având peste 48 de milioane de utilizatori activi lunar, clienții HP pot imprima și scana din aproape orice loc cu ajutorul aplicației.

Prețuri și disponibilitate

Abonamentele de cerneală HP Instant Ink sunt disponibile din luna aprilie în România, cu următoarele variante de planuri de abonament:

o          15 pagini/lună – 4,99 lei

o          50 pagini/lună –  14,99 lei

o          100 pagini/lună –  24,99 lei

o          300 pagini/lună –  58,99 lei

o          700 pagini/lună –  122,99 lei

Etichete: , , , , ,