Samsung a lansat în Coreea Window Fit, un aparat de aer condiționat mobil ce poate fi poziționat pe fereastră

Scris de | 27 aprilie, 2021
Samsung a lansat în Coreea Window Fit, un aparat de aer condiționat mobil ce poate fi poziționat pe fereastră
foto via @yugatech.com

Un dezavantaj major al deținerii unui aparat de aer condiționat montat pe perete este metoda greoaie de instalare. Ei bine, Samsung pare să se gândească la o soluție pentru asta, deoarece a lansat un model de aparat de aer condiționat pentru care nu este nevoie să solicitați un tehnician. Produsul este denumit aparat de aer condiționat Samsung Window Fit.

foto via @gizmochina.com

Window Fit este un aparat de aer condiționat mobil care oferă, de asemenea, utilizatorilor pârghia de a-l muta după bunul plac în orice cameră doresc. Aerul condiționat combină o unitate exterioară și o unitate interioară într-una și poate fi instalat în orice cameră cu fereastră. Tot ce este necesar este un cadru dedicat care va fi atașat la fereastră, eliminând necesitatea unui proces greoi de instalare. De asemenea, este ușor să scoateți cadrul atunci când este necesar să instalați aparatul de aer condiționat într-o altă cameră sau când acesta nu este utilizat.

foto via @gizmochina.com

În plus, acest produs evaporă în mod natural umezeala generată în timpul procesului de schimb de căldură printr-un ventilator, deci nu este nevoie să instalați o conductă separată. Samsung Window Fit are o performanță excelentă de răcire. Folosește palete duble de vânt care pot fi comutate în patru direcții, trimițând vânt puternic larg și uniform în fiecare colț al camerei. Unitatea utilizează un compresor invertor digital care reduce vibrațiile și zgomotul în timp ce doi cilindri se rotesc. Atunci când este utilizat în modul cu zgomot redus, zgomotul este la un nivel de 40 dB (decibeli).  Aparatul de aer condiționat Samsung va fi disponibil în opțiuni de culoare albastru, bej, gri și roz. Gadgetul are un preț de 764 USD în Coreea de Sud. Nu există încă informații despre momentul în care va intra pe alte piețe.

Etichete: ,

Sursa: Samsung Window Fit window-mounted air-conditioner launched in Korea