Apple nu a început încă să testeze cel de-al doilea prototip al ochelarilor săi AR. Când ar putea fi disponibili

Scris de | 28 aprilie, 2021
Apple nu a început încă să testeze cel de-al doilea prototip al ochelarilor săi AR. Când ar putea fi disponibili

Apple nu a început încă să testeze cel de-al doilea prototip al ochelarilor săi AR zvoniți, respingând așteptările partenerilor săi de aprovizionare care se așteptau ca testele să înceapă în primul trimestru al acestui an, potrivit unui nou raport.

Se știe că Apple lucrează la un set de ochelari de realitate augmentată care arată ca ochelarii obișnuiți, dar care au lentile cu afișaje încorporate care pot fi utilizate cu ajutorul gesturilor. Se spune că prototipul actual seamănă cu ochelarii de soare de înaltă calitate, cu rame groase care găzduiesc bateria.

foto via @macrumors.com

Potrivit unui raport DigiTimes din ianuarie, Apple era pe punctul de a intra în a doua fază de dezvoltare a ochelarilor, cu accent pe îmbunătățirea greutății dispozitivului și a duratei de viață a bateriei, sugerând că ar putea trece la producția de volum încă din primul trimestru al anului 2022.

Cu toate acestea, un nou raport al publicației taiwaneze susține că testarea P2 nu a început încă, de aceea șansa producției de volum în T1 2022 este acum puțin probabilă.

Sursele au subliniat că, după P2, prototipul de ochelari AR ar putea fi în continuare nevoit să treacă prin testarea P3, urmată de încă 2-3 faze de testare tehnică înainte de a avea șansa de a intra în producția de volum. Un raport Bloomberg din ianuarie a descris ochelarii drept „la câțiva ani distanță”, deși Apple intenționase inițial să le lanseze încă din 2023. Un raport anterior al DigiTimes a sugerat că ochelarii AR Apple ar fi lansați în 2021, în timp ce analistul Apple Ming-Chi Kuo a spus că se așteaptă o lansare în 2022 cel mai devreme.

Etichete: , ,

Sursa: Apple Glasses Prototype Reportedly Falls Behind 2021 Testing Schedule