Huawei se pregătește de noi lansări importante în luna mai

Scris de | 30 aprilie, 2021
Huawei se pregătește de noi lansări importante în luna mai
foto via @comunic.ro

Chiar dacă nu se poate spune că Huawei stă chiar bine pe piața globală de smartphone-uri, acolo unde vinde din ce în ce mai puține terminale, compania din Cina continuă să inoveze și să lanseze produse noi din categoria audio și wearables, produse care se anunță a fi destul de interesante, apreciate și populare.

Ultimele zvonuri din piață sugerează faptul că huawei pregătește un eveniment de lansare pe data de 19 mai. Printre produsele care vor vedea, cel mai probabil, lumina rafturilor magazinelor în această vară, se numără și Huawei FreeBuds 4, noul produs din gama cu același nume. Huawei FreeBuds 4 vor fi true-wireless și vor veni și cu o funcie de reducere a zgomotului ambiental.

De asemenea, compania din China va lansa și noul smartwatch din portofoliul său, Huawei Watch 3 Series, unul care va veni echipat cu sistemul de operare propriu produs de Huawei, HarmonyOS. Interfața de utilizare va fi și ea schimbată, iar ceasul inteligent va beneficia și de compatibilitate cu eSIM și de un ecosistem de aplicații proprii destul de impresionant.

În ceea ce privește smartphone-urile, compania din China se pregătește să lanseze încă trei modele pliabile, pe mai multe piețe din Asia, împreună cu doi nouă modele 4G destinate pieței din China. Compania a raportat rezultate financiare cu 16,5% mai slabe în primul trimestru al acestui an, față de aceeași perioadă din 2020.

Etichete: , , ,

Sursa: Huawei to reportedly launch FreeBuds 4, Watch 3, and more next month